GJ Bramer Web & Organisatie

Industrieterrein Oosterzij 5
1851 NV  Heiloo
085 3038679 of 06 22944082

Email

Structured data, AMP en nog veel meer

Waarom zou je gebruik maken van structured data voor je online marketing?

lees verder

Before starting your new website

Here are 26 notes before you start your website

lees verder

Takeaways from Brighton SEO

Plenty practical Digital Marketing tips, enjoy!

lees verder

How to use colours

On your website or else: how are colours received?

lees verder

Internetmarketing : jagen of lokken?

Werkt uw online marketing wel optimaal?

Bedrijven verwachten met de inzet van Internet (marketing) dat zonder veel problemen ' zomaar ' en goedkoop hun zaken kunnen optimaliseren. Maar net als in de echte wereld bestaan in de virtuele (internet) wereld ook luchtkastelen!

Natuurlijk biedt het internet een gigantisch platform waar goed zaken te doen zijn, maar voordat die zaken worden gedaan moet u een aantal zaken goed bedenken:

  • er zijn meer bedrijven die actief zijn
  • klanten willen verwend worden
  • net als binnen de reguliere kanalen moet je niet teveel ' pushen ', dan haken mensen af
  • gouden bergen die worden beloofd zijn ook hier waardeloos

Het internet biedt u de mogelijkheid uw klanten te lokken en te verwennen, waardoor er zaken gedaan kunnen worden. Dat vereist wel inzicht in de mechanismen die gelden op internet (binnen Google) en een heldere kijk op uw doelgroep en product.

Referentie:  

Your Accountants & Adviseurs hadden een frisse huisstijl die werd gebruikt voor een frisse site i.c.m. internet marketing.

“GJ Bramer heeft onze nieuwe website gemaakt en binnen 2 weken stonden we als Accountant Alkmaar op de eerste pagina van Google!"


U heeft maar een erg korte periode de zoeker tot bezoeker te maken en vervolgens te verleiden tot het worden van klant. Die periode moet u dus extreem goed inrichten! Als u niet in staat bent om in een paar seconden duidelijk te maken wat u biedt, waarom de klant bij u moet zijn en onder welke voorwaarden u uw dienst aanbiedt is de potentiële klant klant bij uw concurrent.................

Gelukkig is het internet 24 per dag en 7 dagen per week beschikbaar en kunt u zich permitteren dat er mensen afhaken als er voldoende aanloop is, maar u heeft zelf in de hand hoe goed uw internet marketing strategie werkt.

Denk ook eens aan de mogelijkheid (potentiële) klanten te voeren met relevante informatie waardoor ze altijd binnen uw invloedsfeer blijven hangen. Uw klanten worden dan echt relaties en dat biedt oneindig veel mogelijkheden!

Al met al voldoende stof tot nadenken en wij doen dat graag samen met u, dus maak een afspraak (085 3038679) en we kijken hoe we deze gedachten omzetten in daden.

GJ Bramer, Google Adviseur en internet marketing consultant in Heiloo