GJ Bramer Web & Organisatie

Industrieterrein Oosterzij 5
1851 NV Heiloo
085 3038679 of 06 22944082
Email

Structured data, AMP en nog veel meer

Waarom zou je gebruik maken van structured data voor je online marketing?

lees verder

Before starting your new website

Here are 26 notes before you start your website

lees verder

Takeaways from Brighton SEO

Plenty practical Digital Marketing tips, enjoy!

lees verder

How to use colours

On your website or else: how are colours received?

lees verder

Limiet op aantal bezoekers?

25-01-2012

Ook last van veel online bezoekers?

ING heeft een limiet gezet op het aantal klanten dat tegelijk kan internetbankieren via desktop of mobiel.Dat zegt de bank tegen Tweakers.net. Als gevolg van de limiet kunnen gebruikers wellicht zo nu en dan nog steeds niet inloggen.

Als de limiet is bereikt, krijgen klanten de melding dat internetbankieren niet beschikbaar is en dat ze het later opnieuw moeten proberen. De limiet is zo laag, dat het op een gewone dag geregeld kan gebeuren dat mensen niet kunnen internetbankieren. "Het is een zware maatregel, maar hij is nodig om de stabiliteit van internetbankieren te bewaken", zegt een woordvoerder van de bank tegen Tweakers.net.

ING kampt sinds zondag met storingen bij internetbankieren door wijzigingen die in het afgelopen weekeinde zijn doorgevoerd in de database. "Die wijzigingen zijn tijdens werkzaamheden afgelopen nacht deels teruggedraaid." Daardoor werken MijnING, iDeal en de mobiele apps weer. Woensdag doet de bank nog geregeld tests en controles om te checken of de oorzaak van de storing is verholpen. Wanneer internetbankieren weer volledig, zonder limiet werkt, is onduidelijk.

Dinsdag werd duidelijk dat de storing werd veroorzaakt door wijzigingen die in de database werden doorgevoerd. Naast consumenten hebben ook webwinkels last van de storing, zegt Thuiswinkel.org tegen de NOS. Volgens Thuiswinkel.org-directeur Wijnand Jongen gaat het om miljoenen euro's.

Bron: Tweakers.net

Als u uw business online wilt inrichten en niet opgehouden wilt worden door servers die grote aantallen niet aankunnen,dan bent u van harte welkom voor een gesprek! Bel ons op 072 5140689

 

Alle nieuwsberichten: