GJ Bramer Web & Organisatie

Industrieterrein Oosterzij 5
1851 NV Heiloo
085 3038679 of 06 22944082
Email

Structured data, AMP en nog veel meer

Waarom zou je gebruik maken van structured data voor je online marketing?

lees verder

Before starting your new website

Here are 26 notes before you start your website

lees verder

Takeaways from Brighton SEO

Plenty practical Digital Marketing tips, enjoy!

lees verder

How to use colours

On your website or else: how are colours received?

lees verder

Meer dan 90 miljoen gebruikers Google+

20-01-2012

Daarnaast heeft Google de mijlpaal van 250 miljoen geactiveerde Android-apparaten bereikt.

De cijfers werden donderdagnacht gepresenteerd en laten zien dat het aantal gebruikers van de sociale-netwerksite nog steeds aanzienlijk toenemen. In drie maanden tijd is het aantal leden verdubbeld, en daarnaast zouden er vorige maand alleen al meer dan 20 miljoen Amerikaanse gebruikers bij zijn gekomen.

De internetgigant heeft het Plus-netwerk de afgelopen tijd in een aantal van zijn diensten verwerkt, wat de sterke toename in het aantal registraties kan verklaren. Google zegt dat 80 procent van alle gebruikers wekelijks inlogt op Google+. De zoekgigant beweert dat 60 procent zelfs elke dag gebruik maakt van het sociale netwerk. Hoe Google die cijfers berekent, is onduidelijk: het sociale netwerk is de laatste maanden bij veel gebruikers juist in onbruik geraakt.

Het aantal Android-apparaten wat dagelijks wordt geactiveerd staat, net als in december, op 700.000. Inmiddels heeft Google al meer dan 250 miljoen stuks geactiveerd. Daarnaast werden er in totaal al meer dan 11 miljard apps uit de downloadwinkel Android Market gehaald. Google nam het afgelopen kwartaal meer dan duizend nieuwe personeelsleden aan. In totaal heeft de internetgigant nu meer dan 32.000 werknemers.

Wel blijkt Google in het vierde kwartaal van 2011 meer winst te hebben geboekt dan hetzelfde kwartaal vorig jaar. Met 3,51 miljard dollar noteerde de internetgigant ongeveer 20 procent meer winst dan de 2,91 miljard dollar van hetzelfde kwartaal vorig jaar. De omzet bedroeg 10,58 miljard dollar, dat een toename van 25 procent vergeleken met hetzelfde kwartaal vorig jaar betekent.

Bron: Tweakers.net

Alle nieuwsberichten: