GJ Bramer Web & Organisatie

Industrieterrein Oosterzij 5
1851 NV Heiloo
085 3038679 of 06 22944082
Email

Before starting your new website

Here are 26 notes before you start your website

lees verder

Takeaways from Brighton SEO

Plenty practical Digital Marketing tips, enjoy!

lees verder

How to use colours

On your website or else: how are colours received?

lees verder

Enter the European Search Awards

’m judging the 2018 entries and I can’t wait to see what you’ve got!

lees verder

Google+ groeit door

29-12-2011

De cijfers zijn niet officieel maar werden berekend door Paul Allen, de oprichter van Ancestry.com. Hij berekent al enige tijd het ledenaantal van de nieuwe netwerksite. Volgens hem komen er gemiddeld 625.000 leden per dag bij. En in dit groeitempo kan Plus eind 2012 vierhonderd miljoen leden tellen.

Google Plus werd vlak voor de zomer gelanceerd en is sinds dit najaar voor iedereen toegankelijk. Het platform vormt voorlopig geen grote bedreiging voor Facebook, maar afgaande op het groeitempo kan daar in de komende twaalf maanden wel verandering in komen.

Volgens Allen zit de sociaalnetwerksite vandaag op 62 miljoen leden, maar nog bijzonderder is het feit dat 24 procent hiervan er pas in december is bijgekomen.

Voor volgend jaar voorspelt Allen een explosie in gebruikersaantallen, wat voor een groot deel te danken zal zijn aan het succes van Androidtoestellen. Tegelijk komen er naar alle waarschijnlijkheid meer API’s en andere mogelijkheden waarmee ontwikkelaars Google Plus kunnen integreren in hun websites of applicaties.

Bron: IT Professional

Alle nieuwsberichten: