GJ Bramer Web & Organisatie

Industrieterrein Oosterzij 5
1851 NV Heiloo
085 3038679 of 06 22944082
Email

Before starting your new website

Here are 26 notes before you start your website

lees verder

Takeaways from Brighton SEO

Plenty practical Digital Marketing tips, enjoy!

lees verder

How to use colours

On your website or else: how are colours received?

lees verder

Enter the European Search Awards

’m judging the 2018 entries and I can’t wait to see what you’ve got!

lees verder

Klantenservice of niet?

23-10-2011

Paar voorbeelden en tegenstellingen in 2 dagen opgedaan..............

KPN versus Ziggo Zakelijk
Onlangs zijn we verhuisd naar een andere woning en hebben nu een all-in-one pakket voor TV, internet en telefoon. 2 oude telefoonnummers zijn meegenomen en zijn netjes op tijd opgeleverd.
Nu ontvang ik van KPN een rekening voor een bedrag omdat ik een abonnement zou hebben gehad dat voortijdig is beëindigd. Op zich logisch, blijkbaar heb ik niet opgelet en dan krijg je zoiets. Het probleem is nu dat het gaat om een bedrag dat ik per jaar niet belde met die lijn, dus ik probeer even te informeren. Dat blijft bij de KPN een sport want de verbinding wordt verbroken, je krijgt voordat je wordt doorverbonden al een enquête die eigenlijk pas na je gesprek zou moeten komen etc etc.
Gelukkig op enig moment iemand aan de lijn, maar “begrip”, “relatie opbouwen”, “klantvriendelijkheid”, zijn allemaal begrippen die niet worden herkend. “Dan had Ziggo (huidige provider) dat maar moeten regelen”  zegt het KPN uithangbord.
Ziggo kan daar niet veel aan veranderen, maar ik bel toch maar even om te kijken wat hun ervaring is. Ik bel Ziggo zakelijk, krijg meteen iemand aan de lijn en die gaat even overleggen. Zij kunnen er inderdaad niets aan doen maar voor het ongemak bieden ze 2 maanden gratis gebruik van ons all-in-one pakket aan. En Ziggo Zakelijk is niet eens partij in deze kwestie!!!!!
Zo kan het dus ook KPN …

Even receiver kopen, ben niet gek!
Vrijdag even de stad in om een nieuwe audio installatie (receiver) te kopen. Ik weet precies wat ik wil en kijk op een paar sites waar ze dat ding hebben. Kost overal hetzelfde dus ik ga de winkel in om te kopen, het bedrag is ruim €600.
Eerst langs de Mediamarkt, ik weet wat ik wil dus: “doe mij …..., liefst in het zwart”. Nou hebben ze die dus niet, wel de goud/zilverkleurige maar dan als set met speakers. Daarvan heb ik al een paar goeie, dus die speakers hoef ik niet. “Pak die receiver maar in en ik ben weg.”.
Ja maar, ja maar, ja maar, dat kan zomaar niet. De receiver is wel los te krijgen maar “dan  moet dat worden besteld”. En ik wilde juist lekker dit weekend alles aansluiten e.d. Het geld brandt in mijn zak, maar ze willen het niet. Wie is er nu gek?
Dan loop ik maar even door naar BCC, daar zouden ze dat ding ook hebben. Kort door de bocht: zelfde verhaal, kan alleen als set.
Einde verhaal, dus naar huis, jammer dan.
Nog even online checken welke winkel eventueel wel zou kunnen leveren. En daar loop ik tegen reveiverstore.nl van Coolblue aan: vóór 22 uur besteld, volgende dag geleverd. Ik heb geen zin om parkeergarages bij winkels te blijven sponsoren, dus ik bestel en inderdaad: pak wordt netjes in de loop van de zaterdag geleverd. Kan ik toch nog lekker alles aansluiten en instellen. Ik snap wel dat steeds meer mensen online shoppen.

Postieve toekomst
Gelukkig kom je dan ook weer binnen een uur een paar andere slimme mensen tegen:

  1. De lokale bouwsuper heeft blijkbaar een stickeractie, die ik natuurlijk heb gemist, maar het meisje aan de kassa pakt even de barcodes erbij en ik krijg, zonder stickers, gewoon ook die korting. Zo simpel, zo makkelijk, zo’n goeie klantenbinding! Bravo Karwei.
  2. In de supermarkt (Vomar) krijg je met een bon korting als je minimaal €25 besteedt. Ik zit net aan de €23 maar “ach, het is toch de laatste dag van de actie” en ook ik krijg gewoon die korting.

 Zomaar 2 jonge mensen aan de kassa, waarschijnlijk scholieren met een bijbaan, die het gewoon snappen en hun werkgever (& mij) een goeie dienst leveren. Er is nog hoop.

 

Komt u ook naar de HCC dagen? Wij zijn er in ieder geval zaterdag ochtend.

Bel voor een afspraak 072 5143660

Alle nieuwsberichten: