GJ Bramer Web & Organisatie

Industrieterrein Oosterzij 5
1851 NV Heiloo
085 3038679 of 06 22944082
Email

Before starting your new website

Here are 26 notes before you start your website

lees verder

Takeaways from Brighton SEO

Plenty practical Digital Marketing tips, enjoy!

lees verder

How to use colours

On your website or else: how are colours received?

lees verder

Enter the European Search Awards

’m judging the 2018 entries and I can’t wait to see what you’ve got!

lees verder

Social Media voor winkeliers

22-11-2010

Veel winkeliers dreigen 'onvindbaar' te worden op het internet; ze doen te weinig met social media. Denk aan LinkedIn, Twitter en Facebook. Dat blijkt uit een onderzoek in opdracht van ondernemersorganisatie CBW-Mitex. Winkeliers zouden het internet onderschatten.

De bevindingen van de onderzoekers worden maandag gepresenteerd. Tegen de NOS zegt onderzoeker Frank Quix dat ondernemers de opkomst van social media en het internet onderschatten. Ze vragen zich af of het wel zo'n vaart zal lopen, terwijl consumenten al op het internet actief zijn. Iedere maand zijn er miljarden zoekacties op Google. Ook zouden ondernemers bijvoorbeeld bang zijn voor internetrecensies van winkels, terwijl volgens de onderzoekers 70 tot 85 procent van de recensies positief is.

Bedrijven zouden 'internet moeten integreren in al hun bedrijfsprocessen', menen de onderzoekers. Volgens Quix is dat 'cruciaal', zegt hij tegen de NOS: "Als ik zie hoe weinig winkeliers nog doen met internet, of de manier waarop..." Het aantal zelfstandige winkeliers daalt in de komende tien jaar met veertig tot vijftig procent, verwachten de onderzoekers.

 Bron: Tweakers.net

Reserveer nu uw plaats voor de eerstkomende LinkedIn training op 22 en 29 maart.

Alle nieuwsberichten: