GJ Bramer Web & Organisatie

Industrieterrein Oosterzij 5
1851 NV Heiloo
085 3038679 of 06 22944082
Email

Structured data, AMP en nog veel meer

Waarom zou je gebruik maken van structured data voor je online marketing?

lees verder

Before starting your new website

Here are 26 notes before you start your website

lees verder

Takeaways from Brighton SEO

Plenty practical Digital Marketing tips, enjoy!

lees verder

How to use colours

On your website or else: how are colours received?

lees verder

Google lanceert Instant Preview

13-11-2010

Wie via Google zoekt, krijgt voortaan sneller inzicht in de resultaten door Instant Preview. De functie wordt wereldwijd uitgerold.

Een tijdje geleden werd al Google Instant gelanceerd, dat de zoekresultaten gelijk aanpast aan de zoekterm die de gebruiker intypt. Met Preview is het mogelijk om alvast een website uit de resultatenlijst te bekijken door op het vergrootglas naast de titel te klikken. De visualisatie verschijnt dan aan de rechterkant.

Zonder de pagina te openen, krijg je al een beeld van de opmaak en de inhoud, zie je waar je zoektermen staan en kun je sneller resultaten vergelijken en beter beoordelen. Google wil dat de consument zo snel mogelijk de informatie krijgt die hij zoekt.

Beter
Het technologiebedrijf denkt dat door Google Instant Preview gebruikers vijf procent tevredener zijn over de zoekresultaten. In de toekomst zal de zoekreus zich concentreren op de ontwikkeling van zoekapplicaties voor mobiele telefoons, zodat ook deze gebruikers sneller de gezochte informatie vinden.

Bron: ZDNet

Alle nieuwsberichten: