GJ Bramer Web & Organisatie

Industrieterrein Oosterzij 5
1851 NV Heiloo
085 3038679 of 06 22944082
Email

Before starting your new website

Here are 26 notes before you start your website

lees verder

Takeaways from Brighton SEO

Plenty practical Digital Marketing tips, enjoy!

lees verder

How to use colours

On your website or else: how are colours received?

lees verder

Enter the European Search Awards

’m judging the 2018 entries and I can’t wait to see what you’ve got!

lees verder

Internetbranche voorspelt winstgroei 2010

13-09-2010

In 2010 zullen de omzet- en winstcijfers van internetbureaus een grote groei laten zien. Een sterk signaal dat na een jaar van stilstand de online industrie goed uit de crisis komt. Dat schrijft Marketingfacts naar aanleiding van een voorspelling door branchevereniging Platform Internet Bureaus Nederland (PIBN) na een onderzoek onder zijn leden. PIBN vertegenwoordigt een groot aantal internetbureaus in Nederland.

In het onderzoek kijkt PIBN naar de forecast voor het komende jaar. Uit de prognose voor 2010 spreekt de verwachting dat de omzet en winstcijfers zich dit jaar sterk zullen ontwikkelen. Voor de omzet wordt een groei verwacht van 9%. Dat leidt tot een winstverwachting die 38% hoger ligt dan vorig jaar. Het herstel van de winstmarges brengt de resultaten weer bijna op het niveau van voor de crisis.

Positief
Volgens PIBN-directeur Jonas Nouwen, is het iets te vroeg om te concluderen dat de internetbureaus de financiële crisis voorbij zijn, maar hij vindt het beeld positief en dat stemt optimistisch. Volgens Nouwen is het vlugge herstel van de internetbranche ook een signaal dat steeds meer bedrijven, ondanks economisch slechte tijden, een overstap hebben gemaakt naar online dienstverlening. Hij vindt het voor branche positief dat bedrijven, ook als het slecht gaat, toch blijven investeren en innoveren.

Bron: marketingfacts

Alle nieuwsberichten: