GJ Bramer Web & Organisatie

Industrieterrein Oosterzij 5
1851 NV Heiloo
085 3038679 of 06 22944082
Email

Structured data, AMP en nog veel meer

Waarom zou je gebruik maken van structured data voor je online marketing?

lees verder

Before starting your new website

Here are 26 notes before you start your website

lees verder

Takeaways from Brighton SEO

Plenty practical Digital Marketing tips, enjoy!

lees verder

How to use colours

On your website or else: how are colours received?

lees verder

Hoe zit het met uw website?

30-06-2009

Snel.....wat is de conversie van uw site, hoeveel bezoekers worden klant? U weet het niet? 

De conversie van uw website (het percentage bezoekers dat klant wordt, informatie vraagt, zich aanmeldt voor een nieuwsbrief een rapport of white paper downloadt of wat u ook beoogt met uw website) is echt het meest belangrijke cijfer wanneer het er op aan komt wat de status van uw website is omdat dit uw Return On Investment (ROI) weergeeft.
 
Als u geen antwoord op deze vraag hebt, bent u niet alleen. Ondanks het belang van de conversie merken wij dat dit een van de minst begrepen meetinstrumenten is voor de gemiddelde ondernemer. Dezelfde ondernemers die dacht door het optuigen van een website de zaken goed aan te pakken, maar teleurgesteld is vanwege het gebrek aan resultaat.

 Als Internet Consultant zijn wij vanuit onze ervaring in staat het potentieel van uw website duidelijk te maken. Meten en continue bijstellen van uw website voor een betere conversie is top prioriteit en er zijn een aantal methoden om dat te doen. Dit houdt onder meer in dat we bouwen aan uw geloofwaardigheid en we zorgen voor een positieve ervaring voor bezoekers op uw website.

Alle nieuwsberichten: