LinkedIn training voor ondernemers

Trainingen en presentaties over LinkedIn worden overal aangeboden. Dat is waar. Als je zo’n presentatie hebt gevolgd moet je “alleen” nog even achter je pc kruipen en het geleerde in praktijk brengen…

Je maakt een profiel aan en daar blijft het bij. Je weet niet waar te beginnen en laat het maar zo.

Hoe zou je het vinden om een korte presentatie over LinkedIn te krijgen en vervolgens onder begeleiding meteen aan de slag te gaan met jouw profiel?

 • Geen tijd verloren met zoeken
 • Professionele begeleiding
 • Direct resultaat

Bel 0622944082 voor een training

 • je maakt ter plaatse jouw profiel aan
 • je past jouw reeds aanwezige profiel aan
 • je maakt kennis met de uitgebreide mogelijkheden van het systeem
 • je leert hoe LinkedIn te gebruiken binnen jouw marketing mix
 • je maakt kennis met andere deelnemers op LinkedIn

Vervolgens ga je, gevuld met kennis, zelf aan de slag en na een week kom je terug met je vragen, opmerkingen en ideeën over LinkedIn. Dan wordt je weer ter plekke geholpen met je ervaringen en kun je je vragen en opmerkingen ter plekke kwijt aan de trainer!

Goede uitleg van de mogelijkheden op linkedin. In korte tijd een volledig profiel aangepast.
Respons op dit profiel is erg goed, daarom – value for money-

Je kunt kunt je eigen laptop meenemen, dat werkt waarschijnlijk het prettigst. Indien gewenst kunnen wij voor een laptop zorgen.
Er is een draadloze verbinding met internet beschikbaar.

“De LinkedIn-trainining die door GJ wordt gegeven, maakte dat ik in een stroomversnelling een aantal gebruikersitems in LinkedIn ontdekte, die zeer bruikbaar en direct toepasbaar waren.
GJ heeft grote kennis van het onderwerp en kan hierdoor, mede door met kleine groepjes te werken, moeiteloos aan ieder individueel leerdoel voldoen.”

De trainingsgroep is maximaal 6 personen groot, waardoor voldoende tijd is voor iedere individuele deelnemer. We streven er naar om de deelnemers per duo te laten werken, zo leer je van elkaar en vul je elkaar aan…

“ALS je open staat om LinkedIn effectief te leren gebruiken- en niet slechts wilt discussiëren – raad ik je GJ Bramer aan.”

LinkedIn training Heiloo

Wat je mee kunt nemen voor je profiel:

 • goede foto in digitale vorm (op usb stick of cd); het is belangrijk een goede foto te hebben voor je profiel
 • eventuele bedrijfspresentatie of film, ook weer digitaal
 • andere interessante foto’s
 • c.v.
 • bedrijfsprofiel
 • andere mogelijke informatie al of niet in digitale vorm

Deze informatie kun je natuurlijk al online hebben staan. Dan kun je die ter plekke ophalen en gebruiken.

“GJ is een vakspecialist in het geven van een LinkedIn training. Praktisch, brengt de stof goed over en denkt met je mee. Hij weet waar de kansen voor bijv. ZZP-ers liggen en geeft die als maatwerk aan je mee! De kleine groepssetting en het direct toepassen in de training maakt dat de stof goed beklijft. Hij weet als professional veel geduld voor een ‘startende LinkedInner’ op te brengen! Dank je voor je bijdrage om mijn bedrijf professioneler op de kaart te zetten GJ!”

Kosten van de training zijn €205,- per persoon, voor 2 x 2 uur. Bij meerdere personen: bel 0622944082 voor een prijsopgave.

Locatie: Industrieterrein Oosterzij 5, 1851 NV, Heiloo

Meld je aan want bij voldoende deelnemers starten we een nieuwe groep.

Interesse voor een groepstraining LinkedIn en/of Social Media? Bel op en we kijken wat voor je kunnen doen. Bij meerdere aanmeldingen ineens kunnen we een andere prijs hanteren!

Wie gingen je voor?
KST Holland, Ecosystems Europe, Stivas NH, Hekkelman advocaten, Pronkhuys, Smit & partners accountants Heiloo, Ciropack Heiloo, Veboma, Ditta Engel Heiloo, Concrete training, HCC Nederland, Henk Morsch Heiloo, Active Case Management Heiloo, Strik Advocaten, etc.

GJ Bramer, Google Adviseur en LinkedIn trainer