Google internet marketing, Lifecycle levert rendement; vraag GJ Bramer, uw Google Adviseur in Heiloo

Hoe zorgen we voor uw succes op Internet?

Internet of online marketing binnen uw marketing mix

Fase 1: Discovery – Creëer uw Internet Profiel 

Deze fase bestaat uit het in kaart brengen van onze onderneming voordat we een nieuwe campagne starten. Gedurende deze "eerste indruk", gebruikt uw  Internet Marketing Consultant een aantal instrumenten (o.a. van Google) en kan een WebScan™ uitvoeren om uw onderneming te analyseren en een bepaald e-profiel te ontwikkelen. Dit zal onder meer duidelijk maken hoe uw website is gepositioneerd (als u al een website heeft), hoe de prestatie van de site te verbeteren en hoe Internet Marketing gebruikt kan worden om uw traditionele advertentie inspanningen te verbeteren (of vervangen).

Fase 2: IBA – Kijken naar het grote geheel 

Als een e-profiel van uw onderneming is gemaakt, heeft uw Internet Marketing Consultant de benodigde informatie om de internet marketing strategie op te stellen. Dit bevat onder meer het vaststellen van te behalen doelen en vaststellen van de strategie binnen uw budget. Op dit punt definiëren we uw doelgroep; dat geeft aan wie uw klanten zijn en hoe we met hen communiceren om te zorgen dat ze uw product of service afnemen. Al deze details zijn samengevat in een rapport dat u op hoog niveau inzicht geeft in de voorgestelde (online) marketing strategie voor uw onderneming. 

Fase 3: Bouwen – Breng alles bij elkaar 

De bouw fase is waar we de technologie en technieken combineren die zorgen voor het beste resultaat van uw campagne. Uw website wordt gebouwd conform uw wensen en binnen uw budget; de inhoud wordt toegevoegd en u beoordeelt het finale ontwerp.Gedurende deze fase definieren we ook het tijdpad (wanneer begint en eindigt uw campagne) en maken een plan voor alle te nemen stappen opdat u weet wat u kunt verwachten en wanneer.

Fase 4: Implementeren – Droogzwemmen

In deze fase wordt uw nieuwe internet aanwezigheid online gezet voor de eerste keer en uw campagne gaat "live". Dit is het punt waar veel internet bedrijven vinden dat hun werk klaar is, maar wij weten dat er meer te doen is en dat het nu tijd is om werkelijk "return on investment" te leveren.

Hier is iets dat alle grote advertenie bedrijven weten…..Een van de meest belangrijke stappen in elke marketing campagne is het TESTEN.

Marketeers die niet testen voor een campagne volledig te ontplooien nemen een gok (denk aan wat we eerder zeiden over verspilde advertentie euro's). Wij gokken niet met het budget van onze klanten want wij zien testen en leren als integraal onderdeel van iedere campagne die we uitvoeren. Dit stelt ons in staat te zien wat het beste werkt en om bij te stellen voordat de campagne in volle hevigheid losbarst.

Fase 5: Meten – Resultaat vs. doelstelling

Te vaak besteden ondernemers veel geld aan adverteren terwijl er niet wordt gemeten hoe effectief dat nu eigenlijk is. Maar zoals wordt gezegd: je kunt niet beheersen wat je niet kunt meten.

Uw Internet Marketing Consultant gebruikt de nieuwste Web Analyse instrumenten om uw campagne te bewaken en te zien waar de beste leads vandaan komen, welke pagina's van uw website het meest populair zijn en andere belangrijke klanten informatie. De rapportages worden met u doorgenomen opdat u inzicht krijgt in de prestatie van uw campagne en kunt bepalen wat er gedaan kan worden voor een nog betere prestatie.

Fase 6: Manage Resultaten – Waar het allemaal om draait

Na testen, afstemmen en meten wordt het tijd voor een komplete uitrol van uw campagne. Wanneer u weet waar de beste leads vandaan komen en welke verkoop boodschappen het best presteren dan weet u waar u het advertentie budget op de meest effectieve manier kunt uitgeven.

Vergeet niet: gedurende elke stap van de Cyclus is uw Internet Marketing Consultant in de buurt. Die beheert uw campagne en voorziet u van relevante rapportages. Dit is marketing op een hoog niveau, bereikbaar gemaakt voor elke type en grootte onderneming – ook de uwe!

Bent u klaar voor een aanpak die resultaat levert?
Als het de moeite loont geld uit te geven aan de promotie van uw onderneming dan loont het om een goed opgezet plan op te (laten) stellen!

Onze Internet Lifecycle stelt ons in staat om doorlopend kosten-effectieve (online) marketing campagnes te ontwikkelen, die echt werken voor onze klanten. Het is een aanpak die ook voor uw onderneming zal werken dus neem meteen contact met uw internet marketing adviseur op.

Goede zaken!
GJ Bramer, Google Marketing Adviseur in Heiloo
Bel voor een afspraak 085 3038679